Leos lekland öppnar i Halmstad

Arbete. I morgon fredag den 1 juni öppnar Leos lekland sitt 45:e lekland. Tanken är att anställa ett 30-tal nya medarbetare på leklandsföretaget som etablerar sig på Stenalyckan i Halmstad. 

Företaget som nu är inne i sin mest expansiva fas räknar med att öppna 6-8 nya lekland årligen och har som mål idag att kunna öppna sitt 50:e lekland år 2019.

Hur känner ni för att öppna i Halmstad och hur har processen gått?

– Det är jättekul att öppna i Halmstad och vi ser fram emot att erbjuda vårt lekland för Halmstadborna. Som alltid är det en stor process att öppna ett nytt lekland men allt rullar på enligt plan inför öppningen.

Vilka tjänster handlar det om och hur många platser per tjänst finns det?

– Totalt anställer vi ett 30-tal nya medarbetare till Halmstad, bland annat en leklandschef, en biträdande leklandschef och två skiftledare. Vid behov av personal kommer vi såklart att söka efter fler kollegor.

Då och där öppnas portarna:

Fredagen den 1 juni klockan 10 öppnar portarna för Leos lekland och detta firas med invigningsfest samma helg. De tio första går in gratis och alla barn som kommer innan klockan 11 får ett ark med fina ”tatueringar”. 

Sök jobbet som …

… Leklandsvärd, perfekt för dig som bara vill extraknäcka på helger och lovdagar men som också kan leda till avancemang mot tjänster med utökat ansvar. Du jobbar med att ge snabb och bra service till gästerna. Du arbetar även i köket, serveringen och att hålla leklandet rent och fint.

En längre artikel om Leos lekland publiceras i Kompetenz Halmstads nästa nummer som utkommer i slutet på juni.

Text: JENNA WESTERMARK

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *