På torsdag publiceras nästa nummer av Kompetenz Halmstad

Lokalt. Snart kan du läsa nästa nummer av vår webbtidning Kompetenz Halmstad. På grund av tekniska problem kommer tidningen att publiceras under nästa vecka i stället (v.27).

I det kommande numret, som är producerat av nya medarbetare i Kompetenz Halmstads redaktion, har vi tagit tempen på några av butikerna i Halmstads centrum. Vi har också fått en pratstund med Halmstads cityförening om läget i centrum efter Hallarnas öppnande.

Vi har också träffat den tidigare landslagsspelaren i damhockey, Maria Rooth, som pratar om motivation, måluppfyllelse och om sin resa som kvinnlig hockeyspelare på elitnivå.

Vi skriver även om A little party – Halmstads och Sveriges enda champagnebar, som drivs av Magnus Fritzell som jobbat med champagne i många år.

Dessutom publicerar vi härliga vinter- vår- och sommarbilder som våra fotografer har samlat på sig under året.

Arbetsmarknadsprojekt

Kompetenz Halmstad är ett arbetsmarknadsprojekt som Radix Kompetens AB i Halmstad driver tillsammans med personer som arbetstränar samt arbetssökande. Detta för att utvidga möjligheterna för dem att komma närmare arbetsmarknaden.

Bevakar arbetsmarknaden

Deltagarna i projektet bildar en redaktion och skapar en webbtidning som bevakar den lokala arbetsmarknaden. Vi driver också den här webbplatsen som bevakar det senaste inom arbete och näringsliv i Halmstad.

Välkommen att läsa vår tidning!

Text: LINDA LUNDELL

Bild: JENNA WESTERMARK

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *