Nya numret av Kompetenz Halmstad publicerat idag

Lokalt. Nu är ett nytt nummer av webbtidningen Kompetenz Halmstad publicerat. Tidningen finns här på vår hemsida och går att läsa genom att klicka på tidningen här intill.

I detta nummer, som är producerat av nya medarbetare i Kompetenz Halmstads redaktion, bjuder vi på massor av spännande läsning. Bland annat har vi tagit tempen på några av butikerna i Halmstads centrum. Vi har också fått en pratstund med Halmstads cityförening om läget i centrum efter Hallarnas öppnande.

Vi har även träffat den tidigare landslagsspelaren i damhockey, Maria Rooth, som pratar om motivation, måluppfyllelse och om sin resa som kvinnlig hockeyspelare på elitnivå.

I det nya numret skriver vi också om A little party – Halmstads och Sveriges enda champagnebar, som drivs av Magnus Fritzell som jobbat med champagne i många år.

Dessutom publicerar vi härliga vinter- vår- och sommarbilder som våra fotografer har samlat på sig under året.

Vi önskar er en trevlig läsning och en härlig sommar!

Text: LINDA LUNDELL

Bild: JENNA WESTERMARK

Kompetenz Halmstad är ett arbetsmarknadsprojekt som Radix Kompetens AB i Halmstad driver tillsammans med arbetssökande och personer som arbetstränar. Detta för att utvidga möjligheterna för dem att komma närmare arbetsmarknaden.

Deltagarna i projektet bildar en redaktion och skapar en webbtidning som bevakar den lokala arbetsmarknaden. Vi driver också den här webbplatsen som bevakar det senaste inom arbete och näringsliv i Halmstad.

Gå gärna in och gilla oss på Facebook

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *