Nytt nummer av Kompetenz Halmstad

Lokalt. Nu är ett nytt nummer av webbtidningen Kompetenz Halmstad publicerat. Tidningen finns här på vår hemsida och går att läsa genom att klicka på tidningen här intill.

I detta nummer bjuder vi som vanligt på massor av spännande läsning. Bland annat har vi lagt fokus på våra vattenmiljöer runt om i Halmstad och har haft ett samtal med kommunrådet Jonas Bergman (M) om just vatten. Vi har även pratat med Halmstads kommunekolog Ellinor Waldemarson som berättar om hur vädret har påverkat våra vattenmiljöer.

Vi har också träffat VD:n för Bjäre Chips, Göran Nordander, som berättar om hur han startade den framgångsrika chipsfabriken, som inte mindre än nio gånger har fått utmärkelsen Sveriges bästa chips.

I det här numret skriver vi också om Emil Andersson som är instruktör inom mindfulness och driver det egna företaget Peak of mind.

Dessutom publicerar vi ett reportage om Solskensfarmarna – ett härligt utflyktsmål i en historisk miljö som ligger i Kärnebygd strax utanför Ullared.

Detta blir tyvärr det sista numret som ges ut av Kompetenz Halmstad då Radix Kompetens AB, som har drivit projektet med webbtidningen, har försatts i konkurs. Vi vill därför tacka alla läsare för den här tiden och önska en trevlig läsning av vårt sista nummer!

Text: LINDA LUNDELL

Bild: CAMILLA WINROTH

Kompetenz Halmstad är ett arbetsmarknadsprojekt som Radix Kompetens AB i Halmstad driver tillsammans med arbetssökande och personer som arbetstränar. Detta för att utvidga möjligheterna för dem att komma närmare arbetsmarknaden.

Deltagarna i projektet bildar en redaktion och skapar en webbtidning som bevakar den lokala arbetsmarknaden. Vi driver också den här webbplatsen som bevakar det senaste inom arbete och näringsliv i Halmstad.

Gå gärna in och gilla oss på Facebook

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *